El Cerrito Retreat

This busy client wanted to create a private, retreat-like setting in his small, weedy  backyard in El Cerrito.  He wanted the ugly fence to “disappear” from his line of vision and for there to be habitat for wildlife to enjoy.

Before 
El Cerrito retreat before installation El Cerrito retreat before installation El Cerrito retreat before installation
Immediately after installation
 El Cerrito retreat right after installation El Cerrito retreat right after installation El Cerrito retreat immediately after instal (3)
The new plants upon completion look impossibly tiny to ever achieve the lush privacy he  dreamed of.  However, each year, the garden steadily filled in and after 3 years, his dream was fully realized.  The garden became a quiet, green space for him to sit and watch the birds nest and eat berries.

After 3 years 
El Cerrito retreat 3 years later      El Cerrito retreat 3 years later      Elm-3-years-ltr
Skysa App Bar